[rev_slider alias="slider2"]

Voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang wordt vanaf 07.00 uur geboden tot aanvang schooltijd. Voorschoolse opvang is mogelijk voor 40 weken per jaar op vaste dagen maar u kunt ook flexibele opvang afnemen door middel van een rooster. Wij bieden opvang aan kinderen van alle scholen.

Voorschoolse opvang is mogelijk op de volgende locaties:

Zuidland: BSO de Aanwas en BSO de Kern (in de brede school Zuidland)
BSO de Aanwas biedt voorschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag worden de kinderen ’s ochtends opgevangen op BSO de Kern en door onze leidsters naar school gebracht.

BSO de Kern biedt voorschoolse opvang op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.  

Geervliet: BSO de Markenburg.

Op deze locatie bieden wij geen voorschoolse opvang aan. Kinderen kunnen wel terecht bij BSO de Tweespan in Heenvliet waar zij door de leidsters van de groep van de locatie naar school worden gebracht.

Heenvliet: BSO de Tweespan.
Op deze locatie wordt maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend opvang geboden aan kinderen van de Markenburg, ’t Want, Vliegerdt en Ravelinde. De kinderen worden vanuit deze locatie lopend of per autobus naar school gebracht. Op dit moment zijn er geen aanmeldingen op woensdag waardoor er ook geen voorschoolse opvang wordt geboden.

Zwartewaal: BSO ’t Want.
Op deze locatie bieden wij geen voorschoolse opvang aan. Kinderen kunnen wel terecht bij BSO de Tweespan in Heenvliet waar zij door de leidsters van de groep van de locatie naar school worden gebracht..

Rozenburg: BSO de Bonte Beer en BSO de Phoenix.

Voorschoolse opvang bij BSO de Bonte Beer (in ons Kindercentrum aan de Rietgorslaan) is op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

BSO de Phoenix biedt op maandag, dinsdag en donderdag voorschoolse opvang. Op woensdag en vrijdag is de voorschoolse opvang samengevoegd op de locatie BSO de Bonte Beer. De kinderen worden op deze dagen door onze leidsters naar school gebracht.