Vakantieopvang

Vakantieopvang kunt u afnemen voor 6, 8, 10 en 12 weken per jaar, minimaal één dag per week. De vakantiedagen die u afneemt mag u verspreid gebruiken in de periode 1 januari tot en met 31 december. U zit hierbij niet vast aan de normale opvangdagen, maar u mag de vakantiedagen ook gebruiken voor dagen waarop u normaal gesproken geen opvang heeft. Vakantiedagen mogen ook ingezet worden voor studiedagen, studiemiddagen, roostervrije dagen en continuroosters. U dient dit bij de aanvraag van deze extra opvang te vermelden.

U dient uw vakantieopvang minimaal 3 weken voor opvang door te geven aan kantoor. U zult tijdig door de medewerker kindplaatsing per e-mail op de hoogte gebracht worden wanneer de nieuwe vakantie er aan komt en wanneer de aanmeldingen binnen moeten zijn. Als het termijn van aanmelden gesloten is, kunt u contact opnemen met kantoor. Op kantoor wordt, aan de hand van de bezettingslijst en personeelsrooster, gekeken of er nog een mogelijkheid is voor opvang.

U kunt de vakantieopvang tot 48 uur voor opvangdatum kosteloos annuleren. Mocht u te weinig vakantiedagen hebben ingekocht, dan is het mogelijk om extra vakantiedagen bij te kopen.

Bij de facturen die u eind mei en eind september ontvangt worden de vakantiedagen, die u op dat moment tegoed heeft, vermeld. Indien u eind december nog een klein aantal vakantiedagen over heeft, is het mogelijk om deze dagen in te zetten in de tweede week van de kerstvakantie. U dient hiervoor wel contact op te nemen met kantoor. 

Voor de locaties Aanwas, Kern, Markenburg, Tweespan en ’t Want wordt de kinderen centraal opgevangen op locatie BSO de Tweespan in Heenvliet. De kinderen die opvang afnemen in Rozenburg worden op ons kindercentrum in Rozenburg opgevangen. Voor elke vakantie ontvangt u van de leidsters een digitale vakantieplanning.