Naschoolse opvang

Naschoolse opvang wordt geboden van einde schooltijd tot 18.00 uur. Naschoolse opvang is mogelijk voor 40 weken per jaar op vaste dagen maar u kunt ook flexibele opvang afnemen door middel van een rooster. Wij bieden opvang aan kinderen van alle scholen. De kinderen worden door de leidsters opgehaald van school, indien nodig met vervoer via onze doblo, personenauto of bakfiets (Rozenburg).

Naschoolse opvang is mogelijk op de volgende locaties:

Locatie: BSO de Aanwas in Zuidland
Op maandag, dinsdag en donderdag is de naschoolse opvang van BSO de Aanwas geopend.

Op woensdagmiddag worden de kinderen van BSO de Aanwas door een leidster naar BSO de Tweespan in Heenvliet gebracht. Op vrijdagmiddag  worden alle kinderen naschools opgevangen op BSO de Kern in Zuidland.

Locatie: BSO de Kern (in de brede school Zuidland)
Naschoolse opvang is bij BSO de Kern op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag worden de kinderen opgehaald van school en naar BSO de Tweespan gebracht.

Locatie: BSO de Markenburg in Geervliet 
Op BSO de Markenburg wordt naschoolse opvang geboden op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag worden de kinderen naschools opgevangen op locatie De Tweespan in Heenvliet. De kinderen worden door leidsters van de BSO opgehaald bij school en naar de opvang gebracht.

Locatie: BSO de Tweespan in Heenvliet
BSO de Tweespan biedt naschoolse opvang op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Kinderen vanuit Abbenbroek, Geervliet en Zwartewaal worden ook opgevangen op BSO de Tweespan. Zij zullen per auto/bus van de organisatie van school naar de locatie worden vervoerd. 

Locatie: BSO ’t Want in Zwartewaal
Er is naschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag worden de kinderen naschools opgevangen op locatie De Tweespan. Kinderen van OBS ’t Want worden op woensdag en vrijdag door leidsters van de BSO opgehaald en naar de locatie BSO de Tweespan gebracht.

Locatie: BSO de Bonte beer in Rozenburg

Naschoolse opvang wordt op BSO de Bonte Beer geboden op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.