[rev_slider alias="slider2"]

Naschoolse opvang

Naschoolse opvang wordt geboden van einde schooltijd tot 18.00 uur. Naschoolse opvang is mogelijk voor 40 weken per jaar op vaste dagen maar u kunt ook flexibele opvang afnemen door middel van een rooster. Wij bieden opvang aan kinderen van alle scholen. De kinderen worden door de leidsters opgehaald van school, indien nodig met vervoer via onze Doblo (Heenvliet), personenauto of bakfiets (Rozenburg).

Naschoolse opvang is mogelijk op de volgende locaties:

Locatie: BSO de Aanwas in Zuidland
Op maandag, dinsdag en donderdag is de naschoolse opvang van BSO de Aanwas geopend.

Op woensdag- en vrijdagmiddag  worden alle kinderen naschools opgevangen op BSO de Kern in Zuidland.

Locatie: BSO de Kern (in de bredeschool Zuidland)
Naschoolse opvang is bij BSO de Kern op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Locatie: BSO de Markenburg in Geervliet 
Op BSO de Markenburg wordt naschoolse opvang geboden op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdagmiddag is er op dit moment nog geen aanbod voor naschoolse opvang. Op vrijdag worden de kinderen naschools opgevangen op locatie De Tweespan in Heenvliet. De kinderen worden door leidsters van de BSO opgehaald bij school en naar de opvang gebracht.

Locatie: BSO de Tweespan in Heenvliet
BSO de Tweespan biedt naschoolse opvang op maandag, dinsdag,  donderdag en vrijdag. Kinderen vanuit Abbenbroek, Geervliet en Zwartewaal worden op vrijdag ook opgevangen op BSO de Tweespan. Zij zullen per auto/bus van de organisatie van school naar de locatie worden vervoerd. Op woensdagmiddag is er op dit moment nog geen aanbod voor naschoolse opvang.

Locatie: BSO ’t Want in Zwartewaal
Er is naschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag. Op vrijdag worden de kinderen naschools opgevangen op locatie De Tweespan. Op woensdagmiddag is er op dit moment nog geen aanbod voor naschoolse opvang. Kinderen van OBS ’t Want worden op vrijdag door leidsters van de BSO opgehaald en naar de locatie BSO de Tweespan gebracht.

Locatie: BSO de Bonte Beer in Rozenburg

Naschoolse opvang wordt op BSO de Bonte Beer geboden op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Locatie: BSO de Phoenix in Rozenburg

Naschoolse opvang wordt op BSO de Bonte Beer geboden op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag- en vrijdagmiddag worden de kinderen opgevangen op BSO de Bonte Beer.