Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /srv/users/kodbv/apps/bontevlinder/public/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /srv/users/kodbv/apps/bontevlinder/public/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /srv/users/kodbv/apps/bontevlinder/public/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684
‘T Want | Kinderopvang Nissewaard
Revolution Slider Error: Slider with alias slider2 not found.
Maybe you mean: 'header' or 'Slider1'

‘T Want

TSO ‘t Want

Stichting buitenschoolse opvang Bernisse verzorgt samen met de medewerksters van kinderopvang de Bonte Vlinder de tussenschoolse opvang op OBS ‘t Want.

Wij bieden tussenschoolse opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Bij TSO ‘t Want worden ongeveer 20 tot 30 kinderen opgevangen, verdeeld over het de aula en de computerruimte. 

Bij TSO ‘t Want verzorgen wij de opvang exclusief de maaltijd. De kinderen nemen zelf brood en drinken mee. Met elkaar eten brengt een gezellige sfeer met zich mee en zorgt voor een rustmoment na een ochtend hard werken op school.

Wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang dan kunt u onderaan deze pagina het inschrijfformulier invullen en insturen.

U kunt uw kind aan- of afmelden middels de e-mail op het volgende e-mailadres; overblijfhetwant@hotmail.com. De coördinator verwerkt uw e-mail en zal uw kind aan- of afmelden op onze inschrijflijst.

Aanmelden kan tot uiterlijk 08.30 uur op de dag dat de opvang gewenst is.

Mocht u uw kind(eren) hebben aangemeld voor een desbetreffende dag en mocht u toch geen gebruik wensen te maken van de opvang, dan verzoeken wij uw vriendelijk om af te melden. Dit is in het belang van de veiligheid van uw kind(eren). Mocht uw kind(eren) zijn aangemeld en is hij/zij niet aanwezig zullen wij direct actie ondernemen. Tevens hanteren wij de werkwijze van 1 leidster per 15 kinderen. Mochten er meer dan 15 kinderen gebruik gaan maken van de tussen schoolse opvang die dag dan kunnen wij voortijdig een extra overblijfkracht inzetten. Hierdoor kan de veiligheid van uw kind(eren) gehandhaafd blijven.

Als het weer het toelaat gaan wij na het nuttigen van de lunch met de kinderen naar buiten. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen even een “frisse” neus gaan halen voordat zij weer de hele middag de schoolbanken ingaan.

Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u voor de locatie contact opnemen met coördinator op telefoonnummer 06-13097516 of per e-mail overblijfhetwant@hotmail.com.

Voor vragen die betrekking hebben tot het contract en administratie, kunt u contact opnemen met algemeen coördinator Marloes Noordsij. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0181-459252 en per e-mail op tso@kinderopvangdebontevlinder.nl.

Contactgegevens:

TSO ’t Want, gevestigd in OBS ’t Want                                                       

Schoolstraat 3                                                                                                         

3238 AP Zwartewaal                                                                                                 

06-13097516

Formulieren:                                                                                           

Formulieren inschrijving TSO