De Tweespan

Algemene gegevens:

Sinds 2005 zit er een BSO-locatie in OBS de Tweespan in Heenvliet. Na verschillende interne verhuizingen zitten we sinds maart 2012 in het lokaal naast groep 8. Tevens hebben we een eigen ingang gekregen waardoor het voor ouders makkelijker is geworden om bij de BSO te komen.

Bij BSO de Tweespan kunt u op alle dagen terecht voor de voorschoolse en naschoolse opvang.

In de BSO staat een ruim opgezette poppenhoek, maar er staat ook een grote tafel om aan te knutselen. Verder is er een Lego-tafel aanwezig voor de bouwers onder ons en kunnen kinderen naar hartenlust op de grond bouwwerken maken van Kapla. In de vele kasten die in deze groep staan kunnen de kinderen onder andere vele soorten puzzels, diverse spelletjes voor verschillende leeftijden en bijvoorbeeld K’nexx en technisch Lego vinden. Een ruim assortiment waarmee de kinderen heerlijk mee aan de gang kunnen gaan.

Regelmatig worden er uitgebreide activiteiten aangeboden. Variërend van kookactiviteiten waarbij kinderen onder begeleiding een recept uitwerken, knutselactiviteiten waarbij van een simpele doos een complete huiskamer voor een kleipoppetje wordt gecreëerd tot handvaardigheid waarbij met name de oudere kinderen uit hout figuren zagen.

Team:

Het team van BSO de Tweespan bestaat uit Annita Corlemeijer, Guishanty Bito en Angelique Bouwens..

Adresgegevens:

BSO de Tweespan

Bloemendaele 2

3218 XA Heenvliet

06-22512474

Inspectierapport GGD; BSO de Tweespan

Groepswerkplan

Groepswerkplan BSO de Tweespan

Formulieren inschrijving BSO

Formulier zelfstandigheid en vervoer