[rev_slider alias="slider2"]
Menu

De Tweespan

Algemene gegevens:

Onze BSO-locatie zit in voormalig OBS de Tweespan in Heenvliet.  We hebben we een gedeelde ingang met de bibliotheek waardoor het voor ouders makkelijker is geworden om bij de BSO te komen.

Bij BSO de Tweespan kunt u op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag terecht voor de voorschoolse opvang en op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag naschoolse opvang. Op dit moment wordt er tot nader bericht geen buitenschoolse opvang aangeboden op de woensdag.

In de BSO staat een ruim opgezette poppenhoek, maar er staat ook een grote tafel om aan te knutselen. Verder is er een Lego-tafel aanwezig voor de bouwers onder ons en kunnen kinderen naar hartenlust op de grond bouwwerken maken van Kapla. In de vele kasten die in deze groep staan kunnen de kinderen onder andere vele soorten puzzels, diverse spelletjes voor verschillende leeftijden en bijvoorbeeld K’nexx en technisch Lego vinden. Een ruim assortiment waarmee de kinderen heerlijk mee aan de gang kunnen gaan.

Regelmatig worden er uitgebreide activiteiten aangeboden. Variërend van kookactiviteiten waarbij kinderen onder begeleiding een recept uitwerken, knutselactiviteiten waarbij van een simpele doos een complete huiskamer voor een kleipoppetje wordt gecreëerd tot handvaardigheid waarbij met name de oudere kinderen uit hout figuren zagen.

Adresgegevens:                                                                                                     

BSO de Tweespan

Bloemendaele 2

3218 XA Heenvliet

06-22512474

Inspectierapport GGD; BSO de Tweespan

Formulieren en pedagogisch werkplan                                                 

Pedagogisch werkplan BSO de Tweespan

Formulieren inschrijving BSO

Formulier zelfstandigheid en vervoer