[rev_slider alias="slider2"]
Menu

De Bonte Beer

Algemene gegevens:

BSO de Bonte Beer is gevestigd in ons Kindercentrum aan de Rietgorslaan in Rozenburg en onderverdeeld in twee groepen; de kleine Bonte Beer, onze onderbouwgroep, en de Bonte Beer, voor de bovenbouw kinderen.

callimorpha_dominula_bund

Bij BSO de Bonte Beer kunnen maximaal 29 kinderen per dag opvang afnemen in het BSO-lokaal. We zijn op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend vanaf 7.00 met voorschoolse opvang en sluiten om 18.00 met de naschoolse opvang. We vangen kinderen van alle Rozenburgse basisscholen op. Kinderen van de Rank en Rozenhorst worden per bakfiets opgehaald.

De groepsleidsters willen voor zowel de onder- als de bovenbouw kinderen activiteiten aanbieden. Dit zal in themaverband zijn met een aanbod van spelactiviteiten, knutselen en koken. Het thema zal ook doorgevoerd worden bij het kinderdagverblijf, wat samen met de BSO in het kindercentrum zit.

Het kindercentrum is verdeeld in diverse lokalen en ruimten. In de BSO-ruimte is een uitgebreide leeshoek aanwezig, een bouwhoek en staat er een flinke kast met diverse spelletjes. Daarnaast zijn er veel materialen om mee te knutselen. Wat deze BSO ook erg aantrekkelijk maakt is de ontdekhoek waar kinderen op een leuke manier kennis kunnen maken met bijvoorbeeld de natuur. Vanuit de BSO is er toegang tot de toiletten.

Buiten de BSO ruimte is er een tussenruimte, die de BSO scheidt van het kinderdagverblijf. De tussenruimte wordt gebruikt voor de kinderen van de bovenbouw.

Vanuit de BSO ruimte lopen kinderen zo ons flinke buitenspeelplaats op waar ze naar hartenlust kunnen spelen, spelletjes kunnen doen of even kunnen zitten. Om kinderen meer bewust te laten worden van de natuur, willen we binnen enkele weken een moestuin aanleggen waar we echte groenten gaan planten en oogsten.

Adresgegevens:                                                                                                     

BSO de Bonte Beer

Rietgorslaan 2

3181 SN Rozenburg

Telefoonnummer: 06-53170600

Inspectierapport BSO de Bonte Beer

Formulieren en pedagogisch werkplan:                                               

Pedagogisch werkplan BSO Bonte Beer

Formulieren inschrijving BSO

Formulier zelfstandigheid en vervoer