[rev_slider alias="slider2"]
Menu

De Loods

Algemene gegevens:

Per 1 februari 2022 hebben wij een nieuwe locatie geopend aan de Beeldsweg 6f in Zuidland: twee loodsen zijn omgebouwd tot een prachtige BSO. De eerste loods is beschikbaar gekomen per 1 februari 2022 en de tweede loods zal per 1 april 2022 beschikbaar zijn.

Bij BSO de Loods bieden wij voorschoolse en naschoolse opvang aan op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Daarnaast vindt er op BSO de Loods ook vakantieopvang plaats.

De loods is verdeeld in verschillende hoeken; poppenhoek, bouwhoek, knutseltafels. We beschikken over veel los speelmateriaal waarmee kinderen kunnen spelen. Denk hierbij aan barbies, spelletjes, Kapla, Lego, etc.

De buitenruimte bestaat uit de speeltuin en een voetbalveld wat naast de basisschool de Vlasbloem is gelegen. Kinderen spelen bij ons nooit zonder toezicht!

Tijdens de BSO worden er diverse activiteiten georganiseerd, gericht op seizoenen, bijzondere gebeurtenissen of nieuw bedachte thema’s. Regelmatig worden deze activiteiten samen ondernomen met de kinderen van BSO de Aanwas. Hierbij komt het voor dat de kinderen van BSO de Aanwas naar de Loods komen, maar het kan ook wel voorkomen dat de kinderen van de Loods naar de Aanwas gaan. Alle ouders worden hier altijd van op de hoogte gebracht.

Adresgegevens:                                                                                                     

BSO de Loods

Beeldsweg 6F

3214 VA Zuidland

06-10125164

Inspectierapport GGD; BSO de Loods

Formulieren en pedagogisch werkplan:                                             

Pedagogisch werkplan BSO de Loods 

Beleid veiligheid en gezondheid                                                        

Formulieren inschrijving BSO                                                                  

Formulier zelfstandigheid en vervoer