Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /srv/users/kodbv/apps/bontevlinder/public/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /srv/users/kodbv/apps/bontevlinder/public/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /srv/users/kodbv/apps/bontevlinder/public/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684
De Kern | Kinderopvang Nissewaard
Revolution Slider Error: Slider with alias slider2 not found.
Maybe you mean: 'header' or 'Slider1'

De Kern

Algemene gegevens:

Sinds enkele jaren vestigt een locatie buitenschoolse opvang in de Kern (de brede school in Zuidland). In de Kern hebben wij het leerlandschap tot onze beschikking. Het BSO-lokaal is te bereiken via de hoofdingang. Via de trap kunt u naar de eerste verdieping en dan loopt u tegen het leerlandschap aan.

Bij BSO de Kern bieden wij voorschoolse en naschoolse opvang aan op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Daarnaast vindt er op BSO de Kern ook vakantieopvang plaats.

Het leerlandschap is verdeeld in verschillende hoeken; poppenhoek, bouwhoek, knutseltafels. We beschikken over veel los speelmateriaal waarmee kinderen kunnen spelen. Denk hierbij aan barbies, spelletjes, Kapla, Lego, etc.

Buiten het leerlandschap mogen wij ook de keuken gebruiken. In de keuken maken de kinderen onder begeleiding van de leidsters de lekkerste hapjes. Als ouder kunt u vaak ook even proeven.

De buitenruimte bestaat uit het speelplein en een voetbalveld wat naast de Kern is gelegen. Kinderen spelen bij ons nooit zonder toezicht!

Tijdens de BSO worden er diverse activiteiten georganiseerd, gericht op seizoenen, bijzondere gebeurtenissen of nieuw bedachte thema’s. Regelmatig worden deze activiteiten samen ondernomen met de kinderen van BSO de Aanwas. Hierbij komt het voor dat de kinderen van BSO de Aanwas naar de Kern komen, maar het kan ook wel voorkomen dat de kinderen van de Kern naar de Aanwas gaan. Alle ouders worden hier altijd van op de hoogte gebracht.

Adresgegevens:                                                                                                     

BSO de Kern 

Zoetemanring 55a 

3214 GA Zuidland

06-10125164

Inspectierapport GGD; BSO de Kern

Formulieren en pedagogisch werkplan:                                             

Pedagogisch werkplan BSO Kern                                                           

Formulieren inschrijving BSO                                                                  

Formulier zelfstandigheid en vervoer