De Aanwas

aanwas7

Algemene gegevens:

BSO de Aanwas is gevestigd in PCB de Aanwas. Bij BSO de Aanwas bieden wij geen voorschoolse opvang maar wel naschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag worden de kinderen opgevangen op BSO de Tweespan in Heenvliet en op vrijdag worden de kinderen opgevangen op BSO de Kern (in de brede school Zuidland).

BSO de Aanwas kan momenteel 20 kinderen opvangen.We hebben een eigen BSO-lokaal, met uitzicht op de Gebrandystraat in Zuidland, maar we mogen ook gebruik maken van het lokaal naast de BSO en de buitenruimte.

In het BSO-lokaal zijn verschillende hoeken opgesteld waar kinderen kunnen spelen. We hebben een uitgebreide poppenhoek, knutselkasten, bouwhoek en veel los materiaal waar kinderen mee bezig kunnen. Denk hierbij aan een houten trein die op de grond gelegd kan worden, barbies, auto’s waarvoor een hele autoweg voor gemaakt kan worden, spelletjes voor zowel jonge als oudere kinderen.

aanwas6
aanwas5

In het lokaal naast de BSO hebben wij een atelier gecreëerd waar kinderen naar hartenlust hun creatieve ideeën kunnen uiten.
Team:

Het team van BSO de Aanwas bestaat uit  Ellen Kornaat en Titia Heindijk. Verder werken we nauw samen met de collega’s van BSO de Kern.

Adresgegevens:

BSO de Aanwas
Dr. W. Dreesstraat 25
3214 XE Zuidland
06-30181405

Inspectierapport GGD; BSO de Aanwas

Groepswerkplan

Groepswerkplan BSO de Aanwas

Formulieren inschrijving BSO

Formulier zelfstandigheid en vervoer