[rev_slider alias="slider2"]
Menu

De Phoenix

BSO de Phoenix is gestart vanaf september 2020 als nieuwe locatie bij OBS de Phoenix. Wij maken gebruik van een portocabin op het schoolplein waar wij maximaal 14 kinderen kunnen opvangen. Momenteel vangen wij de kinderen van groep 1 t/m 3 op, maar in de toekomst kan dit uitgebreid worden naar ook andere groepen.

Onze locatie is geopend op maandag, dinsdag en donderdag voor voorschoolse en naschoolse opvang. Wij werken nauw samen met locatie BSO de Bonte Beer. Met studiedagen, vakanties en woensdagen en vrijdagen is de opvang samengevoegd op BSO de Bonte Beer.

In ons lokaal staat een lange tafel waar wij graag met zijn allen aan zitten. Hier drinken en eten wij aan. Heerlijk om bijvoorbeeld fruit te eten of een plakje kaas/worst. Maar we gebruiken de tafel om te knutselen, te kleien of om een spelletje te spelen. Verder hebben we een leuke Playmobil tafel die telkens aan het thema gewijzigd wordt. Ook kan er gespeeld worden met Lego, staat er een poppenhoek en hebben wij een aantal bouwhoeken.

Elke maand werken wij met thema’s. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met seizoenen, maar ook jaarlijks terugkerende thema’s zoals Sinterklaas, Kerst, Dierendag, etc.

Naast onze binnenruimte maken we ook gebruik van de buitenruimte. Op het schoolplein staat een voetbalveld met doelen, een podium, een hink-stap-sprong bord, een boter-kaas-eieren bord en is er een groot klimrek met glijbaan.

Wij zijn van plan om een moestuin te creƫren waar wij samen met de kinderen groenten gaan planten en oogsten. Uiteraard onder toezicht oog van de schapen en kippen die achter ons leven. Wij zitten namelijk aan het park gevestigd waar wij leuk kunnen wandelen en tegelijkertijd knutselmaterialen kunnen verzamelen.

Algemene gegevens

BSO de Phoenix

Bramenpad 1

3181 PX Rozenburg

06-82140522

Inspectierapport GGD

Formulieren en pedagogisch werkplan

Pedagogisch werkplan BSO de Phoenix

Formulieren inschrijving BSO

Formulier zelfstandigheid en vervoer